Küçük Ramazan Bakan Özer’in yüzüne bakmadı

Merkeze bağlı Ortaköy’de eski köy ilkokuluna kurulan “Ortaköy Yaşam Merkezi” açılışı için Uşak’a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile küçük Ramazan arasında ilginç olaylar yaşandı.
Küçük Ramazan Bakan Özer’in yüzüne bakmadı

Bakan Özer “Ortaköy Yaşam Merkezi’ni gezerken, adının Ramazan olduğu öğrenilen 8 yaşında ve ilkokul 2. Sınıf öğrencisi Bakan içeri girince elindeki kitabı okumaya devam etti.

Bakan Özer ve gazetecilerin fotoğraf çekme isteğine kayıtsız kalan küçük Ramazan, başını okuduğu kitaptan hiç kaldırmadı ve konuşmadı. Bakan Özer’in şakalarına da karşılık vermeden kitap okumaya devam etti.

Yaşam merkezinde çeşitli etkinliklerde bulunan çocuklara hediyeler veren Bakan Özer, burada biçki dikiş yapan kadınlara; “Siz yeter ki böyle güzel şeyler üretin. Bakanlık olarak size her türlü desteği vereceğiz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayacağız. Ürettiklerinizi pazarladığınız takdirde tüm geliri de sizin olsun” dedi.

Daha sonra yaşam merkezi bahçesinde yemek stantlarını gezen Bakan Özer, burada gözleme yapan kadınlarla saç üzerinde gözleme çevirdi ve kendisine ikram edilen gözleme ve ayranları yiyip içti.

(SALİH KILINÇ / HABER)