Kızılay’ın yeni başkanı Dr. Hasan Kaya oldu

Kızılay Uşak Şubesi Olağan Genel Kurulunda Dr. Hasan Kaya şube Başkanı seçildi.
Kızılay’ın yeni başkanı Dr. Hasan Kaya oldu

Kayıtlı 62 üyesi bulunan Uşak Şubenin 9 Şubat’ta yapılan ve  başkan seçilen Mehmet Özkan’ın 3. dönem yönetim kurulu üyeliği yaptığı gerekçesiyle iptal edilen genel kurulu, Uşak Öğretmenevi’nde yenilendi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kızılay’ın 12 yıllık Başkanı Avukat Kemal Akıncı, “Şubemizin 9 Şubat’ta yapılan genel kurulu yanlış yorumlamamız nedeni ile iptal edildi. Biz, şube başkanlarının 3 dönemden fazla görev yapamayacağı yorumu ile 3 dönem yönetimde görev yapan Sayın Mehmet Özkan’ı tek aday olarak seçtik. Ancak tüzüğümüze göre organlarda da görev yapanlar seçilemezmiş. Bu yanlışlık için özür diliyorum” dedi.

Genel kurulda divan başkanlığına seçilen Dr. Umut Bilgin Koçak, faaliyet ve mali raporları okutup oylattı. Daha sonra tek liste ile gidilen seçimlerde Dr. Hasan Kaya ve listesi 3 yıllık dönem için Kızılay Uşak Şube Başkanlığı ve yönetimine seçilmiş oldu. Kızılay Uşak Şube üyelerine kendilerine gösterdiği teveccüh için teşekkür eden Kaya, yönetim kurulu arkadaşları ile yeni dönemde çeşitli faaliyetlerde bulunacaklarını ve Kızılay’ın bayrağını daha da yükseğe taşımak istediklerini belirtti.

Dr. Hasan Kaya Başkanlığındaki Kızılay Uşak Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yaşar Kasım, Ayşen Öz, Abdullah Furtana Ahmet Dirik, Gökhan Yalçın, Ersin Salih Kalender.