Kim elendi Survivor da Batuhan Yaman mı elendi dün akşam kim gitti son dakika 2024!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da 17 Nisan 2024 Salı günü yarışmaya veda eden isim belli oldu. Survivor kim elendi dün akşam son dakika 2024?
Kim elendi Survivor da Batuhan Yaman mı elendi dün akşam kim gitti son dakika 2024!

Yayımladığı her bölümde aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken ve uzun yıllardır yayımlanana Survivor yarışmasında birleşme partisi öncesi son eleme yaşandı. Bu hafta eleme potasında 2 kırmızı takım 2 mavi takım oyuncusu yer almıştı.

Kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonrasında ilk olarak potaya Özgür gitmiş, ardından Yunus Emre aday olmuş, mavi takımda ise ismi çıkan kişiler Yaman ve Batuhan olmuştu. Dün ise bu 4 isim arasında eleme gecesi yaşandı ve elenen isim mavi takımdan çıktı.

SURVİVOR DÜN AKŞAM KİM ELENDİ SON DAKİKA 2024! YAMAN ELENDİ Mİ?

Adının konseyde çıktığı ilk andan bu yana birleşme partisini görmeyi çok istediğini dile getiren Yaman ile Batuhan son oyunda karşı karşıya gelmişti. Yunus Emre ilk turda Yaman'ı geçerek eleme potasından kurtatırken Batuhan'da Özgür'e yenilerek eleme finaline kalmıştı.

Son oyunda Batuhan ile Yaman karşı karşıya gelirken yarışmaya veda eden isim Yaman oldu. Yaman yapmış olduğu veda konuşması ile duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya Yaman'ı eleme partisine davet etmesi yönünde yoğun paylaşımlar yapıldığı dikkat çekti.