Kent Park’ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop’tan

Uşak Üniversitesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni için Uşak’a gelen TBMM Başkanvekili Şentop Uşak’ın mega projesi Kent Park’ı ziyaret etti. Ağaç dikimi gerçekleştiren Başkanvekili Mustafa Şentop daha sonra At Çiftliğini ziyaret etti.
Kent Park’ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop’tan

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Mustafa Şentop, Uşak Üniversitesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı açılış törenine katılmak üzere Uşak’a geldi.  Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katılan TBMM Başkanvekili Şentop, ayrıca şehrin mega projesi Kent Park alanını ziyaret etti.

KENT PARK’TA AĞAÇ DİKTİ

Uşak Valiliği’ni ziyaret eden Mustafa Şentop buradan Kent Park alanına geçti. Uşak Belediyesi tarafından kente kazandırılan, doğanın ve tarihin korunduğu 110 bin metrekarelik dev projeyi Başkan Nurullah Cahan’ın tanıttığı TBMM Başkanvekili Şentop, alanda ağaç dikimi gerçekleştirdi. Uşak’a mâl olması için Başkan Nurullah Cahan tarafından başlatılan “Kent Park’ta sizin de dikili bir ağacınız olsun” kampanyasına destek olan Şentop, diktiği ağaca ilk can suyunu bizzat kendisi verdi.



Burada bir değerlendirmede bulunan ve sıkışmış şehir merkezlerini anımsatan Şentop, “Sokaklar dar, binalar düzensiz. Daha önceden çok planlı yapılmamış. Bu bakımdan Uşak merkezde bu şekilde nefes almaya imkân sağlayacak bir alan açılması çok önemli. Başarımızı beğeniyorum. Uşak için çok güzel bir değişim olacak İnşallah.” diyerek Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a tebriklerini ve teşekkürlerini sundu.

KENT PARK TÜRKİYE’YE MAL OLDU
Geçtiğimiz günlerde kente gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da alana ağaç dikimi gerçekleştirmişti.



BAŞKANVEKİLİ ŞENTOP PEHLİVANA BİNDİ
Ziyaretleri kapsamında Uşaklıların en uğrak noktalarından Uşak Belediyesi Atlı Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, burada ata bindi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın gözbebeği Pehlivan’a binen Şentop, yürütülen sağlık hizmetlerini dinledi.

İlgili Haberler