Karahallılar Vakfı Başkanı Azmi Aysal oldu

Merkezi İstanbul’da bulunan Karahallılar Vakfı’nın iki yılda bir yapılan seçimli olağan genel kurulu Merter’deki vakıf merkezinde yapıldı.
Karahallılar Vakfı Başkanı Azmi Aysal oldu

Mehmet Çolak’ın İstanbul’dan bildirdiğine göre; 40 vakıf üyesinin katıldığı genel kurulda divan başkanlığına Bekir Sağsöz, divan üyeliklerine ise Hasan Karataş ve Zekeriya Özgen oy birliğiyle seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan divan başkanı Bekir Sağsöz, genel kurul gündemini okuyarak genel kurul üyelerini bilgilendirdi.

Daha sonra kürsüye çıkan vakıf başkanı Şeref Özyurt, iki yıllık vakıf faaliyetlerini anlatarak bilgilendirmede bulundu.  Ardından kürsüye çıkan denetçi Caner Bozoklu, denetleme kurulunun yaptığı hesap incelemeleri ve denetleme raporunu okudu. Oylamaya sunulan iki yıllık faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu oy birliğiyle ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan; Prof. Dr. Servet Karahan, Salih Samur, Muammer Canbaz, Cansel Canbaz Apaydın, Ali Topçu ve Münip Şevke yeni dönemde vakıf faaliyetlerinin artırılması ve öğrenci bursları konusunda görüş ve önerilerini açıkladılar.
Konuşmaların ardından yeni dönemde görev alacak yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Tek liste olarak hazırlanan yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi oylamaya sunuldu. Teklif edilen tek liste oy birliğiyle kabul edilerek Azmi Aysal 2022-2024 dönemi vakıf başkanlığına seçildi.

Vakfın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Azmi Aysal

Başkan Yrd: Aysun Zora Aysal

Muhasip: Muammer Canbaz

Veznedar: Ali Topçu

Asil üyeler: Hakan Kuyucu, Bülent Taş,  Seyfettin Aysal,Cansel Canbaz Apaydın, Osman Kaş, Barış Cirit, Sevim Mican Gürses, Hasan Karataş,  Şerif Yüzbaşıoğlu

Yedek üyeler: Kemal Samur, Ümit Canbaz, Hüseyin Kuru, Metin Cirit, Fatih Canlı, Murat Zora, İsmet Erol Aysal, Necip Canbaz, İsa Misillioğlu

Denetleme Kurulu üyeleri: Özkan Atak, Dr. Hatice Karahan, Hasan Mican

İlgili Haberler