Karahallı ilçesinde çok ilginç bir mezat gecesi

Karahallı Clandıras Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Karahallı ilçesinde ilginç bir mezat düzenliyor.
Karahallı ilçesinde çok ilginç bir mezat gecesi

Dernek Başkanı Ömer Çoban, dernek yönetimi olarak düzenledikleri “Dayanışma Gecesi’nde dernek üyeleri tarafından hobi olarak yetiştirilen süs tavuklarını artırma usulü satarak gelir elde etmek istediklerini bu gelirle de Karahallı ilçesinde süsü tavuk yetiştiriciliğini teşvik etmek için civciv alıp halka ücretsiz dağıtmayı planladıklarını açıkladı.

Yarın akşam saat 20.00 de Ulu Cami yanında Karahallı Clandıras Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak bir Dayanışma gecesi düzenlediklerini belirten Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çoban tüm Karahallı halkını gecelerine katılmaya davet etti.

Çoban, “2020 yılında kurulan dernek yönetimimiz, süs tavuk yetiştiriciliğini geliştirmek ve ilçe halkımıza yeni ekonomik kazanç kapıları açmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Geçen yılda ilçemizde ücretsiz süs tavuğu civcivleri dağıtmıştık. Bu yılda gecemizde düzenlenen mezattan elde edeceğimiz gelirle yine civciv dağıtmak istiyoruz.

Çok güzel bir gece olacağına inanıyorum. Gecemizde; bütün kanatlı hayvanlar aynı ortamda bulunarak hoş sohbet etme imkanına kavuşacak, yetiştirilen süs tavukları da mezatta satışa sunulacaktır. Ayrıca pilav üstü tavuk, sıcak içecek ikramımız ve çeşitli sürprizlerimiz olacaktır. Tüm Karahallı halkımız derneğimizle dayanışma için bu geceye bekliyoruz” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)