Karaca Home Uşak Mağazası muhteşem bir törenle açıldı

Yemek takımı, tencere seti, çatal kaşık bıçak takımı, küçük ev aletleri ve ev tekstilinde binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalar uygulayan Karaca Home Uşak Mağazası, muhteşem bir törenle hizmete girdi. Açılışa çok sayıda insan katılırken, Uşaklı hanımlar mağazadaki ürünlere büyük ilgi gösterdi.
Karaca Home Uşak Mağazası muhteşem bir törenle açıldı

Mağazanın açılışını; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Uşak Mağazasının kadın girişimcisi Betül Altıner ve eşi Mimar Mutlu Altıner hep birlikte kurdele keserek gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Şehrimizin cazibe merkezlerinden birisi olan Atapark karşısında, ülkemizde ve dünyada önemli ve güzel işlere imza atan Karaca’nın Uşak mağazasını açmak için burada bulunuyoruz.

Ben kadın girişimci olarak işletme sahibi Betül Altıner Hanımefendi’yi tebrik ediyorum.

Bizde Uşak Belediyesi olarak gerek Zümra Evde Üreten Kadınlarımız, gerekse Kadın Koordinasyon Merkezimiz aracılığıyla kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlayabilmeleri için çok önemli projelere imza atıyoruz.

Kadın Koordinasyon Merkezimiz için yeni bir yer bulduk. Millet bahçesi içerisinde bulunan tarihi binayı restore edip kadınlarımızın kullanımına açacağız. Burası üreten ve sosyalleşmek isteyen kadınlarımız için son derece önemli bir merkez haline gelecektir.

Ben tekrar, bu güzel müesseseyi ilimize kazandıran kadın girişimcimiz Betül hanıma, ona destek veren eşi Mutlu Beye ve bu güzel mağazanın açılışına onay veren Karaca Yönetim kurulu üyesi Sami Karaca Beye teşekkür eder, Bu güzel işletmenin hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Daha sonra hep birlikte mağaza gezildi. Uşaklı hanımlar, zücaciye, ev tekstili ve küçük ev aletlerine büyük ilgi gösterdi.

Açılış töreni, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı No: 3/E (AKM Karşısı) adresinde bulunan Karaca Home Uşak Mağazası önünde düzenlenen kokteylle son buldu.