Karabeyli köyünde yas var

Uşak Merkez ilçeye bağlı Karabeyli köyü Muhtarı Hasan Alabaş geçirdiği kalp krizi sonucu hakka yürüdü.
Karabeyli köyünde yas var

Uşak merkez ile Kütahya Gediz ilçesi arasında hudut olan Karabeyli Köyünün 30 yıllık muhtarı Hasan Alabaş(69)’ın tedavi görmekte olduğu Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisi yoğun bakım ünitesinde saat 20.00 sıralarında hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; dün sabaha karşı 03. 00 sıralarında Karabeyli Köyünde ikamet ettiği evinde kalp krizi geçiren Muhtar Hasan Alabaş, çağrılan ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Burada kalp damarlarında patlak olduğu teşhisi konan Hasan Alabaş’ın yapılan müdahalelere rağmen saat 20.00 sıralarında hayata veda ettiği belirtildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan en eski Muhtarlardan Hasan Alabaş’ın vefatı çevresinde ve muhtarlar camiasında büyük üzüntü yarattı.

Merhum Hasan Alabaş’ın cenazesinin yarın Karabeyli köy camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhuma Allah’tan rahmet , acılı ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)