Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben Sağdıç nereli?

Kalben olarak tanınan asıl adı Kalben Sağdıç olarak bilinen ünlü şarkıcının kim olduğu araştırma konusu oldu. Yaptığı şarkıları ve çektiği klipleri ile dikkat çeken Kalben kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..
Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben Sağdıç nereli?

Müzik dünyasının önemli isimleri arasında olan Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İskenderunlu olan başarılı şarkıcı, müzik dünyasına ilk adımını 8 yaşında attı. Annesinin aldığı klavye ile müziğe olan ilgisini keşfeden Kalben 14 yaşında ilk gitarını aldı.

Eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2007 yılında mezun olarak tamamlayan Kalben, çeşitli alanlarda çalıştı. Daha sonra bir yıl sonra aynı üniversitede Grafik Tasarım alanında yüksek lisansa başladı.

Marka müdürü olarak görev alan Kalben, çevirmenlik, reklam yazarlığı, editörlük, senaryo yazarlığı gibi pek çok işlerde görev aldı.

EN ÇOK İZLENENLER ARASINA GİRDİ

Daha sonra 18 Ekim 2014 yılında Galata’da bir evde gitarıyla yaptığı müzik internette yayınlanınca kısa zamanda en çok izlenen videolar arasında yerini aldı.

Lulu isimli çocuk roman serisini de çıkaran Kalben, daha sonra müzik hayatına hızlı bir şekilde giriş yaptı. İlk albümünü ise 2016 yılında Doğan Music Company etiketi ile çıkardı.

Son olarak 20 Mart tarihinde üçüncü stüdyo albümünü çıkaran Kalben arama motorlarında en sık araştırılan isimler arasında yerini aldı. Şu anda internet üzerinde en çok dinlenilen şarkısının “Saçlar” şarkısı olduğu bilinmektedir.

KALBEN EVLİ Mİ?

Kalben 2016 yılında hayatını Berkant Ali İncesaraç ile birleştirdi. 2018 yılında yollarını ayıran başarılı sanatçının çocuğu bulunmuyor. Türk müzisyen, söz yazarı ve kadın hakları savunucusu olarak bilinen Kalben şu anda 38 yaşındadır.