Kahramanmaraş'ta yangın meydana geldi
Kahramanmaraş'ta dün geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 20 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Alınan bilgiler neticesinde Türkoğlu ilçesinde kağıt ve atık plastiklerin depolandığı fabrikada bir yangın meydana geldi. Çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü ve yangına havadan ve karadan müdahalede bulunuldu.
Bursa ve Bilecik'te çıkan orman yangınında son durum ne?
Yangının büyümesinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire başkanlığına bağlı 21 araç başta olmak üzere 61 personel, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı helikopter, 2 arazoz, 3 su tankı, 20 personel ve çeşitli iş makineleri ile yapılan mücadele sonucunda yangın söndürüldü. 20 saatlik arının ardından yangının söndürülmesi ile bölgede soğutma çalışmaları da devam ediyor.
Uşak'ta bir evde çıkan yangın sonucu çift hastanelik oldu
Çanakkale yangını kontrol altına alındı
Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken ilgili ekipler olay yerinde incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Ayrıca yangına havadan ve karadan müdahale işlemi yapıldıktan sonra 20 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındığı da ifade edildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler bölgede soğutma çalışmalarını da sürdürüyor.