Kahraman İtfaiyeciden güzel haber var

Geçtiğimiz Cuma günü bir fabrika yangınına müdahale ederken çöken çatının altında kalarak ağır yaralanan kahraman İtfaiyeci Tayfun Gürses’ten güzel haberler var.
Kahraman İtfaiyeciden güzel haber var

Gürses’in az evvel başarılı bir ameliyat geçirdiği ve tedavisine normal serviste devam edileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz Cuma günü Uşak Deri ve Karma OSB’de bulunan bir tekstil fabrikasında 4 saattir devam eden yangında meydana gelen çökmede, enkaz altında kalan Uşak belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli İtfaiye Eri Tayfun Gürses ağır yaralanmıştı.

Arkadaşını göçük altından kurtaran itfaiyecilerden biri sinir krizi geçirmişti.

Enkaz altından arkadaşlarının ve jandarmanın üstün gayretleri ile çıkarılan itfaiyeci Tayfun Gürses, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Genel Cerrahi Bölümünde doktorların gayreti ve güçlü bünyesi ile hayati tehlikeyi atlatmış, sadece yanıkları kalmıştı.

Bu sabah ameliyata alınan kahraman itfaiyeci Tayfun Gürses’in. Bacağında alınan deri parçalarının sırtına yamandığı ve çok başarılı bir ameliyatla sağlığına yeniden kavuştuğu öğrenildi.

Gürses’in normal bir odada bir süre daha tedavisine devam edileceği ve en kısa zamanda taburcu edileceği bilgisine ulaşıldı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak Kahraman itfaiyecimize geçmiş olsun der, Allah’tan bir daha böyle yangınlar yaşatmamasını dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)