Kadir inanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Aktarılan son dakika haberine göre Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Konu kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olunca Kadir İnanır sağlık durumu araştırma konusu oldu. Kadir İnanır’a ne oldu, sağlık durumu nasıl?
Kadir inanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Son olarak mart ayında beyin pıhtısı sebebi ile bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır entübe olduktan sonra tedavisi tamamlanmış ve hastaneden taburcu edilmişti.

Az önce aktarılan son dakika haberine göre Kadir İnanır’ın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

KADİR İNANIR’A NE OLDU?

Konuya ilişkin EKOL TV’nin aktardığı haberin detaylarına göre İnanır, bugün yaşadığı bir sağlık sorunu sebebi ile Beykoz’daki evinden Koşuyolu’nda bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır’ın hangi sebeple hastaneye kaldırıldığı henüz bilinmiyor.

KADİR İNANIR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kadir İnanır’ın hangi sağlık sorunu sebebi ile hastaneye kaldırıldığı bilinmezken, sağlık durumuna ilişkin de resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki dakikalarda Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.

PIHTI ATMIŞTI

Son olarak Mart ayının sonlarında Beykoz’daki evinde rahatsızlanan Kadir İnanır apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Beyin pıhtısı sebebi ile entübe edilen Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinde gördüğü tedavi sonrasında serviste tedavi görmüş, daha sonra da evine taburcu edilmişti. O dönemde Prof. Dr. Sağlam, yaptığı açıklamasında “Olumsuz bir durum yok her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri, hem bilinç durumu, hem genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere” demişti.

Kadir İnanır’ın bugün hangi sebeple hastaneye kaldırıldığı henüz bilinmiyor. İlerleyen saatlerde konuya ilişkin hastaneden ya da İnanır’ın yakınlarından açıklama gelmesi bekleniyor.