Kadın adaylar dayanışarak ve eğitilerek siyaset yapacak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Uşak Şubesi, kadın muhtar, belediye ve il genel meclisi adayları için eğitim çalışması düzenledi.
Kadın adaylar dayanışarak ve eğitilerek siyaset yapacak

ÇYDD Uşak Şube Binasında yapılan eğitim çalışmasında; İnsan İlişkileri Uzmanı Görkem Başaran, “İkna’nın Psikolojisi Eğitim Semineri” konul seminerde, Uşaklı kadın  siyasetçilere; “Kişiler arası ikna”, “Sosyal medya”, Propaganda” ve Etkili İletişim Alanları” gibi konularda eğitim verdi.


Seminer öncesi bir konuşma yapan ÇYDD Uşak Şube Başkanı Naile Akçay,  katılımcılara ÇYDD tarihçesi hakkında bilgi vererek başarılar diledi.
Ege Kadın Buluşması Genel Koordinatörü Ezgi Sağcan, “Ege Bölgesinde kadın hareketi içinde bulunan 160 sivil toplum kuruluşu bileşenin oluşturduğu, “Ege Kadın Buluşması” olarak siyasette kadın erkek eşitliğinin sağlanmasını önemsiyoruz. 
Bu yıl on ikincisi Afyonkarahisar ilinde düzenlenen buluşmamızın sonuç bildirgesinde de vurguladığımız gibi yaklaşan yerel seçimlerde tüm siyasi partilerden ortak beklentimiz kadın adayların desteklenmesi ve öne çıkarılmasıdır.
Bu amaçla Ege Bölgesi sathında, muhtarlık, belediye meclis üyeliği ve belediye başkanlığına aday olan kadınların desteklenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla düzenlediğimiz eğitim seminerlerinden dördüncüsü Uşak ilimizde gerçekleştiriyoruz” şeklinde seslendi.
Seminer, Görkem Başaran’ın sunumu ile sona erdi.