Jandarma köy ilkokulunu ziyaret etti

Jandarma öğrencilere Covid-19 Tedbirleri’ konulu bilgilendirme videosu izletti ve Jandarma Çocuk Dergisi ve Jandarma Trafik Boyama Kitabı dağıttı.
Jandarma köy ilkokulunu ziyaret etti

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği mensupları, Uşak merkez İlçeye bağlı Karacahisar köyü ilkokulunu ziyaret etti. Okul Okul bahçesinde sosyal mesafe kurallarına göre, öğretmenleri gözetiminde oyun oynayan çocuklarla buluşan jandarma, çocuklarla önce sohbet etti. Daha sonra covid-19 ile ilgili eğitici video izletip dergi ve trafik kitapları dağıttı.


 

Uşak İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan basın açıklamasında; “Uşak İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, İL Jandarma Komutanlığımız sorumluluk alanında bulunan Karacahisar İlkokulunda eğitim görmekte olan 3. Sınıf öğrencilerine, teknik donanımlı olarak dizayn edilmiş araçta bulunan TV ekranından, farkındalığı arttırmak amacıyla Sağlık Bakanlığının öğrencilere yönelik ‘Covid-19 Tedbirleri’ konulu bilgilendirme videosu izletilmiş olup, faaliyete katılım sağlayan çocuklara Jandarma Çocuk Dergisi ve Jandarma Trafik Boyama Kitabı dağıtılmıştır” denildi.