İYİ Parti Uşak Teşkilatı’ndan ortamı şenlendiren bir etkinlik

İYİ Parti Uşak Teşkilatı, yerel seçimlere 3 gün kala gerilen ortamı yumuşatmak için bandolu ve oyun havalı bir etkinlik düzenledi.
İYİ Parti Uşak Teşkilatı’ndan ortamı şenlendiren bir etkinlik

İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan İYİ Parti üyeleri bando takımı eşliğinde ellerinde meşale ve bayraklarla kortej oluşturarak Tiritoğlu Parkına geldi.

İzmir Konak Bandosu’nun mini konserinin ardından çaldırdığı oyun havaları İYİ Partili kadınları ve gençleri coşturunca çekilen halaylar ve oyun havaları ortalığı  festival alanına döndürdü.

Ortamı aydınlatan ateş meşaleleri de coşkuyu doruğa çıkardı.

Düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi veren İYİ parti Uşak İL Başkanı Naci Yıldırım, “İnsanımız kavga ve anlamsız çekişmelerden çok yoruldu. Bizde İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı olarak, kalan üç günlük süreyi kavgalı gürültülü değil de toplumu olumlu yönde etkileyerek şenlendirerek, neşe huzur içerisinde bir ortamda seçimleri tamamlamak için böyle bir etkinlik düzenledik.

Ülke öyle bir hale getirildi ki; insanlarımızı ikiye bölerek herkesi birbirine düşman gösteren bir ortam yaratıldı. Biz bu ortamdan kurtulmak için seçimlere kadar insanlarımızı kucaklayan ve neşelendiren bir ortam yaratmak için çalışacağız” dedi,

İzmir Konak Bando Takımını Uşak’a getirdiklerini etkinliğin gece geç saatlere kadar İsmetpaşa Caddesi ve Atapark’ta sürdürüleceğini belirten Yıldırım, “Yarın da Karaağaç ve Dikilitaş Mahallerinde de mehter gösterisi düzenleyerek neşe, huzur ve barış içerinde bir seçime gideceğiz. 31 Mart yerel seçimleri ülkemize ve insanımıza hayırlı olsun” temennisinde bulundu.