İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım’dan Uşaklı kadınlara davet

İYİ parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, 08 Mart Cuma günü kutlanacak olan, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü “dolayısıyla tüm Uşaklı kadınları, Uşak İl Teşkilatı olarak düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım’dan Uşaklı kadınlara davet

Yıldırım, “İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı olaraki8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeni ile Cuma günü saat 15.00’de Belediye önünden Atatürk Anıtı önüne kadar karanfil dağıtımı ve kortej yürüyüşü düzenledik. Bu İYİ’LİK ve güzellik dolu yürüyüşümüze bütün Uşaklı hanımlarımızı bekliyoruz” şeklinde davette bulundu.

“GENEL BAŞKANIMIZ KADIN KADINLARIMIZ BAŞ TACIDIR”

Partisin genel başkanın kadın olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Bizim partimizde öyle kadınlar kolu falan olmaz. Erkeğin yeri neyse kadının yeri de odur. Listelerinde seçilecek yerlere en çok kadın aday yerleştiren İYİ Parti’dir.

Uşak İl Teşkilatı olarak düzenlediğimiz bu etkinlikle, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde emekçi kadınlarımızı unutmadığımızı göstermek istedik. Uşaklı kadınlarımıza, Genel Başkanımız Sayın Meral Aksener'in selamını ileteceğiz.

Türk kadını bu toplumun temel direğidir. Evde çalışır. Çocuklarımızı yetiştirir. Fabrikalarda, atölyelerde, tarlada bağda, bahçede her yerde çalışır. Öğretmen olur, doktor olur, pilot olur.  Gönlümüz her zaman onlarla. Ülkemizde eğitimli, emeğinin karşılığını alan, ezilmeyen, ekonomik olarak kendine yetebilen güçlü ve mutlu kadınlar istiyoruz. Kadın mutlu ise önce ailesi, sonra tüm toplum mutlu olur” dedi.