İYİ Parti seçim için kolları sıvadı

İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı Başkanı Şener Toköz, yarın seçim olacakmış gibi kolları sıvadıklarını ve il genelinde çalışmalara başladıklarını açıkladı.
İYİ Parti seçim için kolları sıvadı

Pandemi nedeni ile bir buçuk yıldır çalışmalarının kısıtlı kaldığından yakınan Toköz, Ulubey ve Eşme ilçe teşkilatlarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu ve il genelindeki tüm teşkilatlara olası bir erken seçime hazır olmaları talimatı verdi.

Genel Başkan Meral Akşener tarafından Genel merkez tarım Komisyonunda görevlendirilen tek il başkanı olduğunu kaydeden Toköz, komisyon çalışmaları için Uşak’ı pilot bölge seçtiklerini de sözlerine ekledi.

Ulubey ve Eşme ilçe teşkilatlarında bulundukları temasları değerlendiren Toköz, “İl başkanlığımızca Eşme ilçe başkanlığımızda Eşme İlçe başkanımız Ahmet KAYAALP ve yönetimi ile birlikte gündemi değerlendirip ekonomiden, tarıma ve bir çok konu üzerinde yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı hızlandırmak açısından istişarelerde bulunduk.

Daha sonra da Ulubey İlçe Teşkilatımız ziyaret ederek ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile  birlikte gündemi değerlendirip burada da ekonomiden, tarıma tütünden, hayvancılığa ve bir çok konu üzerinde  yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı hızlandırmak açısından istişarelerde bulunduk.

Eşme İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Kayaalp ve yönetimine, Ulubey İlçe Başkanımız Sayın Yavuz Selim Sert ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler