İYİ Parti lideri Meral Akşener'den öğretmen ataması açıklaması

Türkiye'de milyonlarca öğretmen atama beklerken bu süreçte Ekim 2022 tarihi itibariyle de KPSS puanlarını almışlardı.
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den öğretmen ataması açıklaması

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den öğretmen ataması açıklaması - Türkiye'de milyonlarca öğretmen atama beklerken bu süreçte Ekim 2022 tarihi itibariyle de KPSS puanlarını almışlardı. 100 bin öğretmen atamasına ilişkin hala bir açıklama gelmezken öğretmenlerin talebi ise Cumhuriyet'in yüzüncü yılında yüz bin atama oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde, "çalışmalar bittiğinde kamuoyuna duyurulacak' ifadesini kullanmıştı. Öğretmenlerimiz seslerini duyurmak için gerek sosyal medya gerekse saha çalışmalarıyla ellerinden geleni yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da son günlerde sık sık dile getirdiği 100 bin öğretmen atamasının gerçekleştirileceğini ifade ederken, Uğur Dündar ise dün Haftanın Panaroması programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i konuk ağırladı.

Meral Akşener, “100 bin öğretmeni iktidar olur olmaz tayin edeceğimizi ve atanamayan öğretmen meselesini bitireceğimizi söyledik. Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu da aynı sözü vermiş durumda” ifadelerine yer verdi.