İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak'ta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den  Uşak Gündem'e çok özel açıklamalar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak'ta

15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda Uşak halkına seslenecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener. Uşak Gündem'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Manisa’nın Salihli İlçesindeki programını akşam saatlerinde tamamlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberinde İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu ile saat 22.30 sıralarında Uşak’a geldi.

Uşak Üniversitesi Kavşağında bulunan sosyal tesisler üzerinde karşılanan Akşener’e burada çiçek verildi. Karşılayanlar arasında; İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi yer aldı.

Burada Uşak Gündem ekinine ayaküstü açıklamalarda bulunan Akşener, "Yeni Zelanda'da Cuma namazı sırasında iki camiye saldırı düzenlendi. 49 şehit ve çok sayıda yaralı olduğunu öğrendim. Ülkemize ve İslam alemine baş sağlığı diliyorum.

Dünyada oluşturulan İslamofobi, siyasi liderlerin konuşma biçimi nedeniyle nasıl bir sonuçla karşı karşıya kaldığımızı gösteriyor. Dünyadaki liderleri ve siyasetçileri bu konuda sağduyuya, ayrıştırıcı bir dilden uzaklaşmaya davet ediyorum. Ölenlere rahmet, yaralılara şifa diliyorum” şeklinde üzüntüsünü diledi.

Akşener, Uşak Gündem aracılığı ile yarın saat 14.00 de düzenlenecek mitinge tüm Uşaklıları davet etti.