İstanbul'da Avcılar Bostancı, Yenikapı Kadıköy, Maltepe Adalar, Bostancı Moda vapur seferleri iptal mi edildi?

Dün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bazı açıklamalar ile birlikte İstanbul'da fırtına çıkacağı açıklanmıştı. Bugün yapılan son duyuruda ise bazı seferlerin iptal edildiği öğrenildi.
İstanbul'da Avcılar Bostancı, Yenikapı Kadıköy, Maltepe Adalar, Bostancı Moda vapur seferleri iptal mi edildi?

Dün sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde olumsuz hava şartlarının hakim olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştı. Bunun ardından sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da olumsuz havanın etkisinin göstermeye başladığı görüldü. Bunun üzerine AFAD ve AKOM tarafından da yapılan açıklamalara göre vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda yapılan uyarılar peş peşe gelmeye başladı. 

UYARILAR GELDİ! 

Konu hakkında AKOM ve AFAD tarafından İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için uyarılar yapılmaya başlandı. AFAD tarafından,  'Meteorolojiye gore yarin Istanbul'da kuvvetli lodos ve yagis bekleniyor.Baca zehirlenmesi,ulasimda aksamalar ve cati ucmasina karsi dikkatli olun.' şeklinde ifadeler ile vatandaşlar uyarılırken AKOM tarafından ise Hafta sonu Balkanlardan gelen esintilerin Marmara Bölgesi'nde etkisini göstereceği öğrenildi. 

Bu sabah saatlerinden itibaren ise Avcılar sahil kesimlerinde lodos etkisi nedeni ile dalgaların kayalıklara vurmaya başladığı görüldü. Havaların etkisi ile birlikte vapur seferlerinin yapılamayacağı konusunda ise Şehit Hatları tarafından açıklama yapıldı. 

ŞEHİR HATLARI SEFERLERİN İPTAL EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI!

Tüm bunlar ile birlikte vatandaşlara yapılan son dakika uyarısı ile birlikte lodos nedeni ile bazı vapur seferlerinin yapılamayacağı açıklandı. Bu seferler ise, "Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş ve Maltepe-Adalar" şeklinde verildi. Şehir Hatları internet sitesi üzerinden ise seferlerde değişiklik olup olamadığının kontrol edilebileceği ifade edildi.