İsmail Güneş hastane inşaatını erken bitirme sözü aldı

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Karahallı İlçesinde yapımı süren devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
İsmail Güneş hastane inşaatını erken bitirme sözü aldı

Güneş, inşaatı yapan firmadan 3 Ocak 20120 tarihinde bitmesi gereken inşaatı bir an önce bitirmesi için söz aldı.

Karahallı ilçesinde yapımı süren ve 6 milyon 664 bin TL’ye ihale edilen hastane inşaatını beraberinde Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas ile birlikte inceleyen Güneş, yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Toplam 8 bin 665 metrekare arsa üzerinde 1 milyon 050 metrekare alana inşa edilen ve 3 bin 143 metrekare kapalı alana sahip olacak hastanenin bir an önce bitirilmesini isteyen Güneş, inşaatın belirtilen tarihten önce bitirilmesi için yüklenici firma yetkilisinden söz aldı.

Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas, yaptığı açıklamada Karahallı ilçesinde yapımı süren hastane ile birlikte Sivaslı İlçe Hastanesi, Ulubey Entegre İlçe Hastanesi, Banaz İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Hizmet Binası ile Uşak Merkezde Fatih ve Dikilitaş Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Hizmet Binası yatırımlarının da bir an önce tamamlanması için müdürlük olarak çalıştıklarını belirterek, bu süreçte kendilerine destek olan milletvekillerine teşekkür etti.

 İlçede faal durumda olan Karahallı Hacı Rafet Zora  İlçe Hastanesi’ni de ziyaret eden,  Milletvekili İsmail Güneş, İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas ve beraberindeki heyet, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.