İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi “Eğitim şart” diyor

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Uşak Şubesi üyeleri için eğitim çalışmalarını bütün hızı ile çalışıyor.
İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi “Eğitim şart” diyor

İMO Uşak Şube Başkanı Ali Osman Doruk, şube olarak, “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları “ ve “İlimizde kamu kurumlarında çalışan teknik personel ve yapı denetim personellerine yönelik Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Proje Denetimi Eğitimi” adı altında iki ayrı eğitim çalışması düzenlediklerini belirtti.

Doruk ilk eğitim çalışması ile ilgili, “Türkiye Hazır Beton Birliği ve İMO Uşak Şubesinin ortaklaşa düzenlediği “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları “ seminerimiz üyelerinizin yoğun katılımı ile tamamlandı. Seminerde Koray Saçlıtüre Türkiye ve Dünyada hazır beton sektörü ile ilgili bilgiler verirken, Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir Beton teknolojisinde kritik konular ve son yenilikler hakkında doyurucu bilgiler verdi. Son olarak İnş. Yük.Müh. Selçuk Uçar tarafından Betonda Kalite ve EBİS(çipli beton) uygulaması hakkında bilgiler verdi” bilgisini verdi.

2. EĞİTİM KAMUDA ÇALIŞAN TEKNİK PERSONEL İÇİN”

Doruk, “Şubemizin organizasyonunda düzenlenen   İlimizde kamu kurumlarında çalışan teknik personel ve yapı denetim personellerine yönelik Türkiye  Bina Deprem Yönetmeliği Proje Denetimi  eğitimimi tamamlandı.

Dr.Cüneyt Tüzün ve Dr.Bahadır Şadan tarafından yönetmelik ile gelen değişiklikler ve dikkat edilmesi gerekli konular irdelenirken inş.yük.müh. Aziz Babürhan tarafından da proje örnekleri üzerinde uygulama eğitimleri verilerek iki haftalık verimli bir eğitim gerçekleştirildi.

Eğitim organizasyonumuza verdikleri kıymetli desteklerden ötürü , Karun Yapı Denetim,Uşak Küresel Yapı Denetim, Ege İnci Yapı Denetim, Modern Yapı Denetim ve Göktürk Yapı Denetim Firmalarına teşekkür ederiz” dedi.