İMO “İnşaat Mühendisleri Günü ve yeni yılı bir arada kutladı

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri, (İMO) “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü” ve yeni yılı aileleri ile birlikte kutladı.
İMO “İnşaat Mühendisleri Günü ve yeni yılı bir arada kutladı

Ramada Otel’de düzenlenen gecede, Uşak İMO Başkanı Ali Osman Doruk meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran üyelere plaket ve teşekkür belgesi verdi. Gecede bir konuşma yapan Doruk, “Yapıyla kurulan ilişki, aslında toplumla kurulan ilişkinin türevidir. İnşa edilen he ryol, sadece coğrafyaları değil, insanları da birbirine bağlar. İnşa edilen her bina, sadece kumu, çakılı, demiri çimentoyu değil, sizi, bizi, onları bir araya getirir. İnşa edilen her baraj, sadece akan suları değil, bir medeniyeti yansıtır. Tarihin ve toplumun bu inşa faaliyetlerinden ayrı ele alınması düşünülemez.


Osmanlı Mühendis ve Mimar Cemiyeti ile başlayan mesleki yapılanmada, 10 Aralık 1954 ‘de İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşu ve bugüne kadar emeği, katkısı olan he meslektaşıma şükranlarımı sunuyorum. Vefat eden meslektaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum.  Halen çalışma hayatında olanlara ise mesleğimiz ve meslek alanımıza yapmakta oldukları ve yapacakları katkı için teşekkür ediyorum” dedi.
Gece, İMO üyelerinin eğlenmesi ile sürdü.