İletişim Başkanlığı Seninleyiz Türkiye kampanyasını duyurdu!

Bugün İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte 'Seninleyiz Türkiye' kampanyası duyuruldu.
İletişim Başkanlığı Seninleyiz Türkiye kampanyasını duyurdu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından küresel dayanışma ve seferberlik üzerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 'Seninleyiz Türkiye' kampanyası duyuruldu. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre başta Azerbaycan, ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Macaristan, Meksika, Kanada, Güney Kore, Malezya, Endonezya, Çin, Japonya, Suudi Arabistan ülkeleri olmak üzere toplamra 18 ülkede başlatılan kampanyada yaşanılan deprem felaketi sonrasında dayanışma ruhunun güçlendirmesinin amaç edinildiği öğrenildi. 

WE STAND TÜRKİYE 

Yaşanan felaketin ardından başlatılan seferberlik sonucunda dünya genelinde pek çok ülkeden desteklerin gelmesi ve yardım eli uzatılması sonucunda dayanışmanın önemi vurgulanırken, bu konuda İletişim Başkanlığı tarafından görseller de paylaşıldı. 

DÜNYA ÇAPINDAN ÜNLÜ İSİMLER DESTEK OLDU! 

Toplamda 11 ili etkleyen bu felakete ülkeler tarafından gönderilen desteklerin yanı sıra dünya çapında Morgan Freeman, Aamir Khan, Reshat Strik, Jamala, Yasmin Levy, Della Miles, Bella Hadid, Messi, Madonna gibi isimlerin destek oldğu bilinirken hem maddi açıdan destekler sunulurken hem de sosyal medyadan büyük kitlelerinin de destek olmalarını sağlamak için çalışmalar yürütüldü. 

FAHRETTİN ALTUN AÇIKLAMA YAPTI! 

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, "Ülkemizde yaşanan afetle birlikte ortaya çıkan birlik ve beraberlik ruhu yalnız ulusal ölçekte değil, uluslararası düzlemde de yankı bulmuş, asrın felaketi sonrası asrın dayanışması ortaya konulmuştur. Ortak acı paydasında buluşan ülkeler, küresel krizler karşısında kolektif sorumluluğun, işbirliğinin ve uluslararası dayanışmanın önemini ortaya koymuştur. Bundan hareketle sadece kriz ortamlarında değil, bölgemizde ve dünya genelinde istikrar, barış, ve refahın tesisi için ortak akıl ve vicdanla, uluslararası işbirliği ile hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlatıyor, hiçbir ülkenin benzer acılar yaşamamasını temenni ediyoruz." şeklinde yapılan açıklama ile birlikte verilen destek hakkında bilgilendirme yapıldı.