İlber Ortaylı canlı yayında pot kırdı! O bizim Celal'den daha iyidir

Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı katıldığı bir canlı yayın programında pot kırdı. O anlar kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.
İlber Ortaylı canlı yayında pot kırdı! O bizim Celal'den daha iyidir

İlber Ortaylı canlı yayında pot kırdı! O bizim Celal'den daha iyidir: Tarihci Prof. Dr. İlber Ortaylı katılmış olduğu canlı yayın programında programın bittiğini sanarak pot kırdı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşecek olan depremler ile ilgili konuşan İlber Ortaylı yakın arkadaşı Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör'ü kastederek 'O bizim Celal'den daha iyidir.' dedi. 

O BİZİM CELALDEN İYİDİR

Prof. Naci Görür Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremi önceden yaptığı uyarılarile bilmişti. Bu durumu hatırlatan ünlü Tarihci Prof. Dr. İlber Ortaylı Görür'ün Prof. Dr. Celal Şengör'den daha iyi olduğunu söyledi. O anda canlı yayından çıkıldığını sanan Ortaylı sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Prof. Dr. İlber Ortaylı Tolga Işık'ın tv100 kanalında yayınlanan Az Önce Konuştum adlı programına katıldı. Ülkenin gündemine dair yapılan konuşmalar esnasında Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör'le ilgili söyledikleri gündem olan Ortaylı o anda canlı yayından çıktıklarını düşündü. Bu durum karşısında Candaş Tolga Işık gülümsedi. Yaşanan bu olay kısa sürede sosyal medya üzerinden gündem oldu. 

İlgili Haberler