İki kentte 5 ve 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 27 Şubat son depremler listesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından pek çok deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar da devam ederken 27 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremler ve artçılarla ilgili detayları derledik.
İki kentte 5 ve 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 27 Şubat son depremler listesi

27 Şubat Pazartesi son depremler listesi - 6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem 11 kenti etkiledi. Deprem birçok çevre ilden hissedilirken Malatya, Kilis, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye, Adana, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman'da ağır yıkım yaşandı. Yaşanan depremlerin ardından son depremler araştırma konusu oldu. 

27 ŞUBAT SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD verilerine göre Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde saat 05.51'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 8 buçuk kilometre derinliğinde oldu. Kahramanmaraş Ekinözü'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 09.19'da meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. 

Kandilli Rasathanesi ve AFAD anlık olarak meydana gelen depremin konumunu, şiddetini, tarih ve saatini yayımlıyor. Yaşadıkları bölgede sarsıntı hissedenler ise ''Bugün deprem mi oldu?'' sorusuna yanıt araken detaylarda AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri ile belli oldu. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ TIKLAYINIZ

İlgili Haberler