İGM Başkanı Nuri Demir’den iyi haberler var

Yaklaşık bir aydır Korana virüs tedavisi gören Uşak İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Nuri Demir, canlı telefon bağlantısı ile Uşak İGM Kasım ayı toplantısına bağlanarak üyeleri selamladı.
İGM Başkanı Nuri Demir’den iyi haberler var

Uşak İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı 1. Oturumu yapıldı. İGM Başkanı Nuri Demir hastanede tedavi gördüğü için toplantıya Başkan Vekili Mehmet Arslan başkanlık yaptı.

İl Özel İdaresi Mali İşler Müdürü Hasan Ersu 2021 yılı bütçesinin 88 milyon TL olarak hazırlandığını üyelere açıkladı. Bütçe tasarısı oy birliği ile üzerinde çalışılması için Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

Başkan Vekili Mehmet Arslan oturum sonunda Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Korana virüs tedavisi gören Başkan Demir ile canlı telefon bağlantısı kurdu ve üyelere Demir’in seslenmesini sağladı.

Demir, duygu dolu konuşmasında üyelere şunları söyledi:

“Uşak İl Genel Meclisinin Değerli üyelerini sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 2021 yılı İl Genel Meclisi bütçesinin de Uşak’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Siz Değerli İl Genel Meclisi üyelerinin bana göstermiş olduğu maddi destek benim için büyük bir moral ve motivasyon oldu. Bundan dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum.

Hepinizin sağlık ve sıhhatlerine dikkat etmenizi hassaten rica ediyor ve hepiniz Allaha emanet ediyorum.”

İGM Başkanı Nuri Demir’in sağlık durumunun gayet iyi olduğu ve hastaneden taburcu edilmeye hazırlandığı öğrenildi.