İcmal Gençlik Derneği nin konuğu Orhan Uğur oldu

Bu haftaki İcmal Gençlik Derneği'nin konuğu Eğitimci Yazar Orhan Uğur oldu.  Uğur, Hakiki müminler Allah'a inandıklarında Onun vahiy yoluyla Hz. Muhammed aleyhisselam'a gönderilenlere de inanıp kabul etmeliyiz. Allah'ın tayin ve tercihlerini de tereddütsüz kabul etmeliyiz."dedi
İcmal Gençlik Derneği nin konuğu Orhan Uğur oldu

İcmal Gençlik Derneği Uşak Şubesi geleneksel olarak  her pazar günü seminer düzenlemeye ve gençleri güncel konularda bilgilendirmeye devam ediyor. İcmal Gençlik Derneği'nin düzenlediği konferansın bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar  Orhan Uğur oldu.
Uğur toplantı da şunları dile getirdi;  "Bu haftaki konumuz, İman, Allah'a teslim olmaktır. Hakiki müminler Allah'a inandıklarında Onun vahiy yoluyla Hz. Muhammed aleyhi selama gönderilenlere de inanıp kabul etmeliyiz. Allah'ın tayin ve tercihlerini de tereddütsüz kabul etmeliyiz.
 Bu gün İslâm dünyasında yaşanan kaosun temeli Hz. Muhammed aleyhi selamın Gadir Hum hutbesinde tayin edilene uymamak kişisel hırs ve nefislerine yenik düşerek siyasi iktidarın zorla ele geçirmek ve bu suretle hakları olmadığı halde bunu sürdürmeleridir." dedi.

Toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.