İçişleri Bakanı Soylu’dan Ulubey Kaymakamlığına ödül

Ulubey Kaymakamlığı tarafından, dünyanın 2. Büyük kanyonlarını tanıtmak amacı ile hazırlanan proje mansiyon ödülü almaya hak kazandı.
İçişleri Bakanı Soylu’dan Ulubey Kaymakamlığına ödül

Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın, Ankara’da düzenlenen “Projem Türkiye” ödül töreninde mansiyon ödülünü  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Ulubey Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Kanyonların Katma Değerini Arttırmak ve Turizm Çeşitliliğini Sağlamak İçin Fiziki Alt Yapılar Kurarak, Cazibe Merkezi Oluşturma” adlı proje, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca “Projem Türkiye” yarışması kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda, Kültürel Alanda mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Ulubey İlçesine atandığı yaklaşık 6 ay içerisinde ilçe ve kanyonları tanıtmak için bütün enerjisini harcayan genç kaymakam Onur Özaydın sosyal medya sayfasından, “Mansiyon Ödülü, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından verilmiş olup, projenin hazırlanmasında, emeği geçen tüm kaymakamlarımıza, destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara, projenin hazırlanmasında, faaliyete geçmesinde ve devamında emeği geçen kamu personelimize ve her anlamda sonsuz desteklerinden dolayı Sayın Uşak Valimize çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.