İbrahim Ergüder'den veda mesajı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, yazılı bir veda mesajı yayımladı.
İbrahim Ergüder'den veda mesajı

İbrahim Ergüder, yaklaşık 5 yıl gibi uzun bir süre âşıklar şehri Uşak’ta İl Emniyet Müdürlüğü yapmanın ayrıcalığının farkında olduğunu belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi;

Anadolu insanının kadim ruhunu taşıyan sevgili Uşaklılar;
Sizlerin daha huzurlu bir şehir hayatı yaşamanız için gece gündüz, kar, kış, soğuk, sıcak demeden asayişi muhafaza için görev yaptık.
Güvenli şehirlerin huzurlu insanları, huzurlu insanların uzun ve mutlu yaşamın sırrını, kendi bünyemizde hazmederek kutsal bir görev ifa ettiğimizin bilincini prensip edindik.

 

Her başlangıç, bir bitişin başlangıcıdır. Bu hayat düsturu çerçevesinde, yüce devletimiz siz aziz Uşaklı hemşerilerimize yaptığımız hizmetin kifayetine karar vererek, bizleri Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı başka bir vatan toprağında görevlendirdi.
 

Görev yaptığım süre içinde hayatımız boyunca unutamayacağımız dostluklar edindik. Her daim halkın içinde halkımızdan biri olmaya gayret gösterdik. Bu gayretimizin karşılığını Uşaklı hemşerilerimizin bize muhabbeti olarak karşılığını aldık. Sevenlerimizin yanında sevmeyenlerimizin olmasını doğal karşıladık.
 

Bilerek veya bilmeyerek kul hakkına girecek bir vebalimiz olduysa ahirete kalsın istemediğimizden dolayı helallik talebimizi iletiyoruz.
Ben de İl Emniyet Müdürünüz olarak ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim kıymetli dostlarımın olduğu bu aziz şehrin necip insanlarına hakkımı helal ediyorum.

 

Âşıklar ve ilkler şehri, ciritin başkenti, müteşebbis ruhlu insanlarımızın şehri, hepinizi sevgi ile selamlıyorum.
Gelecek güzel günler ülkemizin olsun duası ile sizlere Allahaısmarladık diyorum…
Hoşça kal Uşak!..