İBB Başkanı İmamoğlu güçlendirme projesini açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklama ile birlikte deprem felaketine karşı yapılan güçlendirme felaketine karşı sunulan proje açıklandı.
İBB Başkanı İmamoğlu güçlendirme projesini açıkladı!

Gelen son dakika haberi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Şubat tarihinde meydana gelen iki büyük deprmein ardından gözlerin tehlikede olması nedeni ile İstanbul'a çevrilmesinin hemen ardından yapılan projeler hakkında açıklama yapıldı. Güçlendirme çalışmalarının daha da zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde yapıldığı konusunda açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, bu çalışmaların KİPTAŞ ile birlikte yürütüldüğü öğrenilerek detaylar hakkında da bilgi verildi. 

ÇAĞRIDA BULUNDU! 

Vatandaşlara bu konuda duyarlı olması gerektiği hakkında açıklama yapan İmamoğlu,  "Depreme karşı yarışıyoruz. Yurttaşlardan rica ediyorum Türkiye'yi hızlandıralım. İstanbul hızlansın, Türkiye bu konuda daha da hızlansın. Acelemiz var. 14 Mayıs'ta bu ülkeyi hızlandıracak yönetimi getirmek zorundayız. İstanbul'da KİPTAŞ hizmetinden yaralanmak isteyen İstanbulluların bizimle iletişime geçmelerinin çağrısında bulunuyorum." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte deprem felaketine karşı alınan önlemler hakkında açıklamalarda ve çağrıda bulundu.