Hürrüyet Şafak hızlı çıktı; Dün mazbata aldı bugün nikah kıydı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sivaslı İlçe Belediye Başkanı seçilen Hürriyet Şafak, dün mazbata aldı. Bugün nikah kıydı.
Hürrüyet Şafak hızlı çıktı; Dün mazbata aldı bugün nikah kıydı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP’nin kazanan tek belediye başkan adayı olan  Hürrüyet Şafak, belediye meclis üyesi ve ilçe parti teşkilatı ile Sivaslı İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Bugün makam geçen Şafak, burada koltuğu Sivaslı Belediye Başkanvekili Hüseyin Boz’dan devraldı. Kesilen kurbanların ve okunan duaların ardından koltuğa oturdu.

Bugün başkanlık koltuğuna oturan Şafak’ ilk kutlayanlardan birisi de Sivaslı kaymakamı Mustafa Gözlet oldu.

Şafak, ayağının tozu ile Sivaslı Belediye binası toplantı salonunda da Beril Güvenç ve Şahin Süzme çiftinin nikâhını kıydı.

SİVASLI HALIKINA VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Şafak, mazbatasını alıp başkanlık koltuğuna oturduktan sonra sosyal medya hesabından duygularını şöyle dile getirdi: “hayırlısı ile il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldık  Rabbim inşallah bütün köylerimize beldelerimize ve ilçemize en güzel hizmetleri yapmayı bizlere nasip eder.

Seçim süresince bize destek olan Sayın CHP İlçe Başkanımız ve yönetimine, il başkanımıza milletvekillerimiz Sayın Mehmet Altay ve İsmail Güneş’e, Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, köy başkanlarımıza, belde başkanlarımıza ve bütün teşkilatlarımıza, Sivaslılı hemşerilerimize çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”