Herkes bunu konuşuyor! Netflix Baby Reindeer konusu nedir? Baby Reindeer oyuncuları

En popüler dizi izleme platformları arasında olan Netflix, yayımladığı dizi ve filmlerle gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Netflix Baby Reindeer gündem oldu. Peki, Netflix Baby Reindeer konusu nedir? Baby Reindeer oyuncuları kim?
Herkes bunu konuşuyor! Netflix Baby Reindeer konusu nedir? Baby Reindeer oyuncuları

Netflix Baby Reindeer yapımı ile yeniden gündem oldu. Gerçek olaylardan esinlenilerek yayınlandığı bilinen Baby Reindeer konusu araştırma konusu oldu. Baby Reindeer dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde!

NETFLİX BABY REİNDEER KONUSU

Konusu ile dikkat çeken bir yapım olan Netflix Baby Reindeer adını, bir kişiden alıyor. Donny, barmenlik yaparken, barına gelen ücretsiz bir kadına çay ısmarlaması ile konuya dahil oluyor. Yaptığı bu iyilik kısa sürede onun en büyük kabusu yaşamasına neden olacaktır.

Martha isimli kadın 3 yıl boyunca kendisine çay ısmarlayan bu genci takip ediyor. Dizinin oyuncularından olan Richard Gadd, Martha tarafından saplantılı olarak takip edilen Donny’nin hayatının anlatıldığını söylüyor.

Dizi kısa süre içerisinde gündem olmuş durumda. Gadd, dizinin konusuna ilişkin yaptığı açıklamasında, “Bunun bir kurban anlatısı olmasını istemedim" diyor ve şöyle devam ediyor: Kimin tarafında olduğunuzu bilmediğinizde sanatın oldukça ilginç olduğunu düşünüyorum. Martha için üzülüyorsunuz, ama sonra Donny için üzülüyorsunuz, sonra yine onun için üzülüyorsunuz, sonra ondan nefret ediyorsunuz ve ondan nefret ediyorsunuz” dizi hakkında ipucu veriyor.

BABY REİNDEER OYUNCULARI

Kısa süre içerisinde gündem olan Baby Reindeer oyuncuları şu şekilde:

Nava Mau: Teri

Richard Gadd: Donny

Jessica Gunning: Martha

Hugh Coles: Francis

Danny Kirrane: Gino

Tom Goodman-Hill: Darrien O' Connor

Shalom Brune-Franklin: Keeley

Diğer yandan dizinin eleştirmen puanı yüzde 97 olurken, izleyici puanı yüzde 84 oranında.