Hepsi indirime girdi! 9 Şubat BİM aktüel kataloğu yayınlandı!

Türkiye’nin en yaygın zincir marketlerinden olan BİM’de 9 Şubat aktüel kataloğu yayınlandı. Bugün BİM’de hangi indirimler var? BİM’in 9 Şubat 2024 Cuma indirimli ürünleri neler?
Hepsi indirime girdi! 9 Şubat BİM aktüel kataloğu yayınlandı!

Türkiye’nin en yaygın zincir marketlerinden olan BİM her gün milyonlarca vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Alışverişlerini BİM’den yapan vatandaşlar yapılan indirimlerle bütçelerine katkı sağlıyorlar. İndirimli ürünleri satın alan vatandaşlar ihtiyaçlarını en tasarruflu şekilde karşılayabiliyorlar. BİM’in yeni indirimleri neler? Hangi ürünler BİM’de indirime girdi?

9 ŞUBAT AKTÜEL KATALOĞU İNDİRİMLERİ!

BİM tarafından yayınlanan 9 Şubat aktüel ürünler kataloğu ile çok sayıda üründe indirim yapıldı. Özellikle elektronik ürünlerde yapılan indirimler dikkat çekiyor. LG marka 55 inç UHD Smart TV 18.999 TL’ye satılıyor. Bu ürün için müşterilere peşin fiyatına 4 taksit imkanı da sağlanıyor.

1.jpg

BİM peşin fiyatına 9 taksitle dizüstü bilgisayar satışı da yapıyor. Ryzen 5 HP Notebook 10.999 TL fiyatla satılıyor. HP yazıcı 5.299 TL’ye, Kumtel sürgülü aspiratör ise 999 TL fiyatla müşterilerce satın alınabilecek.

BİM’de temizlik setleri ve mutfak gereçleri de indirimli şekilde satışa çıkıyor. Temizlik mop seti 139 TL’ye, saplı gırgır 47,50 TL’ye, saplı faraşlı fırça 49,50 TL’ye satılacak. Bulaşıklık 59 TL’ye, ikili süzgeç 55 TL’ye, dolap içi yumurtalık 69 TL’ye, emaye tepsi 69 TL’ye satışa çıkarıldı.

2.jpg

Güral porselen, Paşabahçe, LAV marka ürünler de indirimli olarak satışa sunuldu. BİM çocukları da unutmadı ve çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli özel oyunlar indirimli fiyatlarla satılmaya başlandı. Giyecek ve ev tekstili ürünleri de BİM’de indirime giriyor.

3.jpg

BİM’in yeni indirimlerinden faydalanabilmek için BİM mağazalarına gidilmesi ve alışveriş yapılması gerekiyor. Bu ürünler sınırlı sayıda stoklarla satışa çıkarıldığı için acele edilmesi ve sabahın erken saatlerinde BİM mağazalarına gidilmesi gerekiyor.