Hedef: Sağlam temeller, güçlü yarınlar

Uşak Belediyesi'nin başlattığı alt yapıdaki devrimsel çalışmalar Vaddi Caddesi'nde sürüyor. Alanda inceleme yapan Başkan Cahan, Uşaklılara o yol ile ilgili müjdeyi verdi.
Hedef: Sağlam temeller, güçlü yarınlar

Uşak Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında hayata geçirilen devrimsel niteliğinde alt yapı çalışmaları ile şehrin temelleri sağlamlaştırılıyor. Toplu konutlaşmanın artmasıyla bir ihtiyaç haline gelen ve Uşak Belediyesi tarafından öncelikli çalışma alanları arasına alınan alt yapının bu kez adresi Vadi Caddesi oldu.

4 Yıllık sürede altyapıya ciddi yatırımlar yapan ve sorunların ileriye dönük çözülmesi noktasında çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi, Vadi Caddesi üzerinde su hattı yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme işlemlerine başladı. Başkan Nurullah Cahan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalardaki son durumun bilgisini aldı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Uşak Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürü Serdar Arıcan, bölgedeki hem kanalizasyon hem de su hattının yenileme, bakım ve onarım çalışmalarından sonra kısa süre içinde hiçbir aksaklığa ve mağduriyete mahal vermeden tamamlanacağını belirtti.



ÇALIŞMALAR 5 METRE DERİNLİKTE SÜRÜYOR


Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlara bir de müjde veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Şehrin tamamındaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sayın müdürümüzün ifade ettiği gibi Sivaslı yolu üzerinde bulunan Vadi Caddesi’ndeyiz. Bu mevkideki özellikle apartmanlarımızın, evlerimizin hem su hem de kanalizasyon sorunlarını kökten çözüyoruz. Arkadaşlarımız yaklaşık 5 metre derinlikte bir kazı yaparak buranın hem kanal hem su problemini çözmüş vaziyette." dedi.



Müjde niteliğinde açıklama yapan Başkan Cahan şöyle devam etti: "Uşak’ın 4 tane girişi var, 4 tane girişinden 3 tanesini biz pırıl pırıl bir hale getirdik. Ankara tarafı, İzmir tarafı ve özellikle de Ulubey girişimiz. Buralar artık kaldırımlarıyla, ledli laleleriyle, yol düzenlemeleriyle, peyzaj düzenlemeleriyle pırıl pırıl oldu. Şimdi Sivaslı yolundayız, karayollarıyla ortaklaşa çalışıyoruz. Biz alt yapı çalışmalarını yürütüyoruz, Karayollarımız ise asfaltlama işini yapıyor. Daha sonra kaldırım ve ledli lale aydınlatmasını da yine biz yapacağız. Ankara-İzmir yol bağlantısını Karayolları belli bir hale getirdi, oradaki kaldırım ve lale motiflerimizi döşedik. Şimdi Köykent Sitesi diye tabir ettiğimiz bölgede, Vadi Caddesi’nin üzerindeyiz ve burada da önce altyapıyı bitireceğiz. Ardından teslim edeceğimiz Karayolları da kısa sürede buranın asfaltını atacak ve biz kaldırım ile aydınlatma işlemlerini tamamlayacağız. Peyzaj çalışmalarıyla bambaşka bir bölge olacak. Hedefimiz yılbaşına kadar Sivaslı girişimizi de tertemiz pırıl pırıl bir hale getirmek."



Sivaslı yolunun Uşak’a girişte bir simge olacağını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, çalışanlara emekleri ve vatandaşlara da çalışma sürecindeki anlayışları nedeniyle teşekkürlerini iletti.