Hatay'da görev yapan komiser yardımcısı şehit düştü!
Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Hatay'da geçici görev yapan bir komiser yardımcısının şehit düştüğü öğrenildi.
Yayınlanma:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi verdi! Hatay'da geçici görevli komiser yardımcısı Selim Sarıkaya'nın şehit düştüğü öğrenildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Yerlikaya, ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığını iletti.
DEPREM BÖLGESİNDE 1 KOMİSER YARDIMCISI ŞEHİT DÜŞTÜ!
Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Geçici olarak deprem bölgesi Hatay'da görev yapan komiser yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Kahraman polisimizin makamı ali olsun." şeklinde yaptığı açıklamalarda bulundu.