Hastane kantini Uşak Belediyesine emanet

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan bir restoran ve iki kantinin işletmesi bundan böyle Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.
Hastane kantini Uşak Belediyesine emanet

Açılış törenine AK Parti Uşak Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Mehmet Altay ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra; Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sema Can, Başhemşire Fatma Yıldırım, hastane yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Bu Hizmeti Kentimize Kazandırmış Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”
Törende hizmete giren kantin ve restoranların yanı sıra hemşireler günü dolayısıyla verilen mesajlar da dikkat çekti. Başkan Çakın konuşmasında; Uşak’ın ve Uşaklıların, her şeyin en iyisine layık olduğuna değinerek; “Buradaki hizmetimizden hastanede bulunan herkes faydalanacak. Bizler de fedakar hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza en çok yakışacağını düşündüğümüz şekliyle bu alanların işletmesini sürdüreceğiz. Bu hizmeti kentimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemize ve hastanemiz çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Umarım burası; hem hizmetin hem de ikramların en iyisini sunan ve bu gibi birleştirici unsura sahip toplanmaların adresi olur” dedi.

“Sizlerin Hayatlarını Kolaylaştırmak İçin Gayret Edeceğiz”
1911’de Türkiye Topraklarında Safiye Hüseyin ile başlayan hemşireliğin bugün geldiği noktanın bir gurur kaynağı olduğunu aktaran Başkan Çakın, “İnanıyorum ki hemşirelerimiz, bundan sonra da şehrimize ve insanlığa fedakarca hizmet etmeye devam edecekler. Bizler de Uşak Belediyesi olarak; tüm imkanlarımızla sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret edeceğiz” diye konuştu.

“Allah Sizlerden Razı Olsun”
AK Parti Uşak Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Mehmet Altay da geçtiğimiz yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisine değinerek; “Bu zorlu süreçte büyük bir özveri, gayret ve çaba ile bu mücadelenin en büyük kahramanları olan değerli sağlık çalışanlarımız, hemşirelerimiz ve hekimlerimize milletimiz, ülkemiz ve insanlık adına şükranlarımı sunuyorum. Allah, sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Altay’dan Uşak Belediyesi’ne Teşekkür
Gerçekleştirilen bu hizmet nedeniyle Uşak Belediyesi’ne teşekkür eden Altay, “Gerçekten bu teşekkürü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bu noktada sorumluluk aldınız. Belediye daha farklı bir noktayı bir tesis haline getirebilir diye düşünülebilir ama yaşamın her alanına dokunmak, belediyecilik için en önemli husustur diye düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik, Milletvekili Altay ve Başkan Çakın’ın sağlık çalışanlarına çiçek takdim etmesiyle sona erdi.