Hangisi gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir sorusunun doğru yanıtı!

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 300 bin liralık soru açıldı. İşte gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı film...
Hangisi gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir sorusunun doğru yanıtı!

Hangisi gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir sorusunun doğru yanıtı!- Türkiye'nin en çok izlenen ve uzun süreli devam eden yarışma programları arasına adını yazdırmayı başaran Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 300 bin liralık soru açıldı.

Kenan İmirzalioğlu tarafından sunulan yarışmada 300 bin liralık soru "Hangisi gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir?" sorusu olarak soruldu. Yöneltilen soruda doğru cevap için en çok sevilen Türk filmlerinein isimlerine yer verildi. Peki, doğru cevap hangisi?

Hangisi gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir?

A- Banker Bilo

B- Tosun Paşa

C- Propaganda

D- Hababam Sınıfı

Söz konusu sorunun doğru yanıtı ise sıkı Hababam sınıfı takipçileri tarafından hemen bilindi. Söz konusu yapımda Paşa Nuri ve Güdük Necmi baba oğul olarak seride yer almıştı. Paşa Nuri rolüne hayat veren Sıtkı Akçatepe ile Güdük Necmi karakterine hayat veren Halit Akçatepe baba oğul olarak bu rollerde beraber aynı yapımda oynamışlardı.