Halkla yönetim bir araya gelince sorunlar hızlı çözülüyor

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, aylık periyodik olarak gerçekleştirdiği "Halk Günü" buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 
Halkla yönetim bir araya gelince sorunlar hızlı çözülüyor

Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vali Yardımcıları Muammer Balcı, Ömer Kalaylı ve Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş ile kurum müdürlerinin de  hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlara tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Vali Funda Kocabıyık, sorunların çözümü konusunda ilgili yetkililere de talimatlar verdi. 

Vatandaşların sorunlarını çözmek adına Devletin üzerine düşeni yapmak için uğraş verdiklerini belirten Vali Funda Kocabıyık, imkânlar dâhilinde her türlü sorunun çözümü için gerekli işlemlerin yapıldığını, taleplerin de mutlaka değerlendirildiğini kaydetti. 

Vali Funda Kocabıyık şunları söyledi, “Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini CİMER ve Açık Kapı vasıtasıyla bizlere ulaştırabildiği gibi mahalle ve köy muhtarlarımız aracılığıyla da iletebilmektedirler. Bunun yanında vatandaşlarımızın taleplerini yüz yüze görüşüp birinci ağızdan dinlemek ve en hızlı şekilde çözüm yolları bulmak üzere düzenli olarak halk günü buluşmaları düzenlemekteyiz. Halk günü buluşmasında vatandaşlarımızla tek tek görüşüp sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü ile ilgili çalışmaları başlatıyoruz.”