Gülşah Çomoğlu kimdir, neden vefat etti? Gülşah Çomoğlu ne kanseri?

Gülşah Çomoğlu’nun vefat haberi sanat dünyasına bomba gibi düştü. Aktarılan son habere göre bugüne kadar pek çok önemli projede yer alan Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Gülşah Çomoğlu imdir, neden öldü, ne kanseri? İşte detaylar..
Gülşah Çomoğlu kimdir, neden vefat etti? Gülşah Çomoğlu ne kanseri?

Behzat Ç, Yüksek Sosyete ve Unutma Beni gibi önemli pek çok yapımda rol alan Gülşah Çomoğlu 38 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun bir süredir kanser tedavisi gördüğü biliniyordu. Peki, Gülşah Çomoğlu kimdir?

"GÜZEL KIZIMIZIN ANNESİ.."

Güzel oyuncunun acı haberini eşi Gökhan Günal duyurdu. Ünal, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir”

Gülşah Çomoğlu aynı zamanda oyuncu İlayda Alişan’ın da kuzeni olduğu biliniyor.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

Gülşah Çomoğlu, ekran hayatına ilk olarak NOW TV’de oynayan günlük Unutma Beni dizisinde rol almıştı. Daha sonra Aşkın Bedeli isimli dizide başarısını artırmaya devam eden Çomoğlu, Yüksek Sosyete, Behzat Ç ve Kasaba Doktoru dizisinde de rol almıştı. 30 Mayıs 1986 yılında dünyaya gelen Gülşah Çomoğlu Ankaralı.

38 yaşındaki genç oyuncu evli ve bir çocuk annesiydi. Yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu’nun acı haberi bugün geldi. Başarılı oyuncunun son rol aldığı dizi Kasaba Doktoru dizisindeki Bahar karakteriydi.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU NE KANSERİ?

Gelen acı haber sonrasında pek çok kişi Gülşah Çomoğlu'nun ne kanseri olduğunu merak etmeye başladı. Çomoğlu'nun ne kanseri olduğu henüz bilinmiyor. Ancak 2 yıldır kanser sebebiyle tedavi görüyordu.