Gönül buluşmalarında Başkan Çakın’a büyük sürpriz

Uşaklıların sorunlarını yerinde görmek ve birinci ağızdan duymak için düzenlediği “Gönül Buluşmaları” toplantısında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaşadığı sürpriz karşında şok oldu.
Gönül buluşmalarında Başkan Çakın’a büyük sürpriz

Gönül Buluşmaları” toplantılarının bu seferki durağı, 2019 yılında tüzel kişiliği sona eren Bölme Beldesine bağlıyken Uşak’ın Mahallesi olan Karakuyu ve Kurşunlu mahalleleri oldu.

 

Uşak Belediye Başkanı’nın sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için ayaklarına kadar gelmesinden büyük bir memnuniyet duyan her iki mahallenin halkı da Başkan Çakın’a sorunlarını doğrudan dinlediği için teşekkür etti.

Çakın’ın çalışmalarından oldukça mutlu olduğunu dile getiren genç bir kız ise karakalem tekniği ile kendisinin çizdiği Çakın portresini hediye etti.

Böyle bir sürprizi hiç beklemeyen Çakın, genç kıza bu jestinden dolayı teşekkür etti.

“Bugünkü toplantıda tam bir “Gönül Buluşması” yaşadık”

Mahalle toplantılarını değerlendiren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; “Mahallelimizle samimi sohbetler gerçekleştirdiğimiz gönül buluşmalarımız kapsamında bugün Karakuyu ve Kurşunluk Mahallelerindeydik.

Vatandaşlarımızın istek ve önerilerine kulak verdik. Ve her iki mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunduk. Gönül toplantılarında toplum olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahit olduk.

Toplantıya katılan Kurşunlu ve Karakuyu mahalleri halkına ve de benim karakalem portremi çizen genç kızımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplantılara niçin “Gönül Buluşmaları” dememizin nedeni de bu yaşadığımız küçük sürprizlerle kendiliğinden ortaya çıkıyor” ifadesini kullandı.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)