Gökhan Zan İletişim Başkanlığı'nın kendisine yalan söylediğini açıkladı

Ünlü eski futbolcu Gökhan Zan, Kahramanmaraş merkezli iki büyük afet sonrasında Hatay'da yaşam savaşı verdi.
Gökhan Zan İletişim Başkanlığı'nın kendisine yalan söylediğini açıkladı

Gökhan Zan İletişim Başkanlığı'nın kendisine yalan söylediğini açıkladı - Ünlü eski futbolcu Gökhan Zan, Kahramanmaraş merkezli iki büyük afet sonrasında Hatay'da yaşam savaşı verdi. Deprem döneminden itibaren Türkiye'nin gündemini deprem bölgelerine çekmeye çalışan Gökhan Zan bu süreçte afetin büyüklüğünü gösterebilmek adına açıklamalarda bulunmuştu.

Gökhan Zan, deprem sonrası 11 şehri etkileyen deprem sonrasında memleketi Hatay'da milyonlara sesini duyururken eski futbolcu ve eşi Müge Uzun Zan Halk Tv'ye katılarak açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbolcu canlı yayında, "AFAD'ı 3. gün görebildik, iletişimi de 3. gün kurabildik" açıklamalarında bulunurken İletişim Başkanlığı'nın kendisini 2 kez aradığını söyleyerek, "Biz sizin emrinizdeyiz dediler yarım saatte gelecek olan kepçe bir türlü gelemedi en sonunda kendi imkanlarımızla bir şeyler yaptık." dedi.

Bu ağır travmada 1 gün değil 2 gün değil 1 hafta boyunca yalan söylediğini ifade eden Gökhan Zan konu ile ilgili, "Ben hakkımı helal etmiyorum." şeklinde konuştu.