Gmail'e bomba özellik yolda! İstediğiniz zaman gönderebileceksiniz

Dünyaca ünlü e-posta servisi olan Gmail'e bomba bir özellik geliyor. Eğer sizde Google'ın girişimi olan Gmail ürününü kullanıyorsanız bu özellik ile çok rahat edeceksiniz diyebiliriz. Özelliğin çok yakında Google tarafından devreye alınması bekleniyor.
Gmail'e bomba özellik yolda! İstediğiniz zaman gönderebileceksiniz

Google’ın yıllar önce piyasa ücretsiz olarak sürdüğü Gmail ürünü şuan milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanıyor. İstatistiklere göre milyarlarca Gmail hesabı olduğu biliniyor ama günde milyonlarca kişinin Gmail ürününü aktif olarak kullandığı biliniyor. Ünlü sanatçılar, girişimciler ve hatta büyük şirketler bile Gmail kullanmayı tercih ediyorlar. Gmail’in işletme modelini alabiliyor ve uzantınız ne olursa olsun Gmail ürününü kullanabiliyorsunuz ki bunun için çok küçük bir ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz. Gmail’e gelen yeni özelliği açıklamanın vakti geldi. Yeni güncellemeyle birlikte artık istediğiniz kişiye, istediğiniz zaman e-posta atabileceksiniz. E-postalarınıza zaman ayarı yapabilme seçeneği çok yakında aktif olacak.

GMAİL KULLANANLARA BÜYÜK RAHATLIK SAĞLAYACAK

Gmail’in yeni zamanlama özelliği şirket çalışanlarına ve haftalık olarak rapor veren kişilere büyük rahatlık sağlayacak. Çünkü sizde sadece 24 saat çalışacak ve haftanın bütün işini yaptıktan sonra sadece e-postaları zamanlamak ile uğraşacaksınız. E-posta planlaması ile birlikte oldukça rahat edeceksiniz ki bu zaten bir e-posta uygulamasında olması gereken başlıca özellikler arasındadır. Google bunu yıllar sonra gerçekleştiriyor olsa da Gmail kullanıcılarının bir hayli heyecanlı olduğunu söylemek gerekiyor.

İŞ DÜNYASINDA YILDIZ HALİNE GELECEK

Şuan büyük şirketler kendi sunucularında uğraşmak bir yana daha güvenli olduğu için Gmail servisini kullanıyorlar. Şirketlerin kullandığı Gmail ürünü ise ücretsiz Gmail ürününden farklı değildir. Sadece kendi web sitenizin uzantısı ekleyebiliyorsunuz ki bu oldukça büyük bir lükstür. Şirketlerin tercihi olan bu yöntemde ücretsiz Gmail’den farklı bir arayüz yada özellik ile karşı karşıya kalmıyorsunuz. İş dünyasının yıldız haline gelecek Gmail ürünün bu özelliğinin şirketler tarafından sürekli kullanılacağını düşünmekle beraber öğrencilerin ve bireysel kullanıcılarında bu özelliği kullanabileceğini tahmin ediyoruz.