Gençlik Haftasında Uşak’a yıldız yağacak

Uşak Belediyesi organizasyonu ile kurulan Genç Kuşak Topluluğu, “Gençlik Haftası” nedeni ile Uşak’a yıldız yağdıracak.
Gençlik Haftasında Uşak’a yıldız yağacak

Hafta sonu; 14-15-16 Mayıs tarihlerinde Atapark'ta yapılacak birbirinden heyecanlı etkinlikler ve birbirinden eğlenceli konserlerin düzenleneceği #GençKuşakFest' programına gençlerin çok sevdiği birbirinden ünlü yıldızlar Uşaklı gençleri coşturacak.

Sosyal medya sayfalarından yapılan açıklamaya göre; Derya Uluğ, SEFO, Halil Söyletmez, EYPİO, Uşak Kent Orkestrası konserleri, Uşak’ı 3 gün boyunca müziğe doyuracak.

Ayrıca; #GençKuşakFest' de DJ Enes Çelik, DJ Mehmet Besrek ve DJ Boleero gibi tanınmış DJ’ler de 3 gün boyunca festivale renk katacak.

Festival boyunca sportif karşılaşmalar ve çeşitli gösterilere sergileniyor

3 gün süreceği açıklanan gençlik festivalinde; Dünya Şampiyonu motosikletçi Rodi Pak’ın gösterisi, Karate gösterileri, Karizma Basket Show, halka oyunu, dev janga, dans gösterileri, ayak tenisi, drift motoshow, rodeo, dart, poligon, voleybol, badminton, rampa Show bisiklet, ayak tenisi, survivor ve zumba gibi sportif faaliyetlerin yer alacağı da açıklandı.

Festival süresince; su üstü lazer ışık gösterisi, colorfest ışık gösterisi, interaktif yarışmalar, grafiti workshop, dev twister gibi değişik gösterilerle Uşaklının hoşça vakit geçirmesi hedefleniyor.

Birde sürprizlerle dolu bir çekiliş programı olduğu, Çekilişe katılmak için @genckusak64 Instagram hesabının ziyaret edilmesi gerektiği ve bütün Uşak halkının 3 gün sürecek ; #GençKuşakFest' programına davetli olduğu balirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)