Gediz’de sinek, haşere ve larva ile mücadele sürüyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde sinek, haşere ve larva ile mücadele devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ederken Gedizliler için çalışmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.
Gediz’de  sinek, haşere ve larva ile mücadele sürüyor

Gediz’de  sinek, haşere ve larva ile mücadele sürüyor - Mart ayı ile birlikte haşere, sinek, kara sinek, larva ve uçkunla mücadele için harekete geçildi. Kütahya’nın Gediz ilçesinde sinek, kara sinek, haşere ve larva ile mücadelede yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI

Gediz Belediyesi tarafından larva, sinek  ve uçkunla mücadele çalışmaları çerçevesinde sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Larva ve haşere ile mücadeleye başladıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ''Ekiplerimiz tarafından ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Veteriner Hekimliği tarafından Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, ruhsatlı çevreye zararsız larva sitler kullanarak İlçemiz genelinde su birikintileri ve dere yataklarında larva üremesinin önüne geçiliyor. Vatandaşlarımızın sağlığına ve huzuruna önem veriyor, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli önlemleri alıyoruz.'' ifadeleri ile son bilgiler paylaşıldı.