Gediz'de şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çeşitli belediyelerce iftar yemeği etkinlikleri düzenlenmeye başladı. Bu kapsamda Kütahya’nın Gediz ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.
Gediz'de şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

Gediz'de şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu - İslam alemi için maneviyatı büyük olan paylaşma ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayı idrak ediliyor. Oruçlarını tutan Müslüman alemi sofralarını sevdiklerine açıyor, komşuları ile paylaşımda bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardımlar ediyor. İl ve ilçe belediyeleri de düzenledikleri iftar programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Kütahya’nın Gediz ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için Kaymakamlık tarafından iftar programı düzenlendi.

ŞEHİT YAKINLARI  VE GAZİLER BİR ARAYA GELDİ

Gediz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ve Şehit aileleri ile gaziler katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından masaları tek tek gezerek şehit aileleri ile gazilerle sohbetler eden Kaymakam Hakan Alkan, bir açıklama yaptı.

Gediz Kaymakamı Altan, ''Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ile bu anlamlı sofrada bulunmaktan onur duyuyorum. Kutsal değerleri uğruna bize bu vatanı emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyorum.'' ifadelerine yer verdi. İftar programı, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan’ın duası ile son buldu.