Galatasaray Basın Koordinatörü Uşak’ta

Uşak Üniversitesi Haber Topluluğu tarafından düzelenlenen söyleşi programına Galatasaray Basın Koordinatörü Evren Göz konuk oldu. Uşak Üniversitesi’nde bulunan Galatasaray taraftar grubu başta olmak üzere programa birçok öğrenci katıldı.
Galatasaray Basın Koordinatörü Uşak’ta

Başkanlığını Fırat Akay’ın yaptığı Haber Topluluğu dönemin ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleştirilen etkinliğe akadenmisyenler ve öğrenciler katıldı. Saat 15.00’da başlayan etkinlik iki saat boyunca devam etti. Etkinlik ilk olarak İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ’un konuşması ile başladı. Öntuğ konuşmasında şunları dile getirdi;

“Siz değerli öğrenciler geçen senelerde olduğu gibi, bu sene de çok kıymetli misafirler ağırlamaya devam ediyorsunuz. Bu konuda özellikle İletişim Fakültesi Haber Topluluğu öğrenci kulübüne çok teşekkür ediyorum. Geçen sene aksilik olduğu için Evren bey aramıza katılamamıştı. Bu sene sadece onu dinleme fırsatı bulacağız. Derslerde ifade ettiğimiz gibi sahada tecrübeli olan kişileri dinlemek gerekiyor. Her alanda haberi tanımak ve tanıtmak çok önemli. Bu kadar meşakkatli ve zor şartlarda buraya geldiği için Evren beye çok teşekkür ederim.”

Öntuğ’un konuşmasından sonra sözü Evren Göz aldı. Göz söyleşi programına şunları söyleyerek başladı;
“Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Aslında geçen sene buluşacaktık. Bu programa katılım için NTV Spor kanalımız kapanmadan önce söz vermiştik. Fakat dönemin şartları gereği kapatılması kararlaştırıldı. Ardından kulüpten gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim ve Galatasaray Kulübünde işe başladım. Şimdi aradan altı yedi ay geçti ve buluşma imkanımız oldu. Burada olmakatan çok mutluyum. Uşak’ta askerlik yaptım. Uşak’ın yeri bende ayrıdır. Buraya gelirken de anılarımı yad ettim.”

GALATASARAYLI ÖĞRENCILER PROGRAMI FIRSAT BİLDİ: GÖZ’E SORU YAĞMURU
Yaklaşık iki saat süren programa sadece İletişim Fakültesi öğrencileri değil diğer bütün fakültelerden de öğrenciler katıldı. Programa katılan öğrenciler özellikle Galatasaray ile ilgili sorularını dile getirdi. Galatasaray camiası hakkında sorulan sorular sık sık kahkahalarla bölündü. Soru cevapların dışında mesleki tecrübelerini de anlatan Evren Göz, “Bu günlere gelene kadar çok fazla zorluk çektim. Üniversite yıllarımda da çok çalıştım Sizlerin bilgiye ulaşma anlamında olanaklarınız çok fazla. Bizim bu  kadar fazla olanağımız yoktu. Çağın sunduğu olanakaları iyi kullanın. Sizin gözünüzde çok yüksek bir enerji var. Beni büyük ilgiyle dinlediniz. Burada herkes bir şey yapmak istiyor ve bunu nispeten başarabilen kişlerde var. Kariyerinde iyi yerlere gelmiş insanları dinlemek  onlardan feyzalmak ve soru sormak çok güzel bir şey. Geçen sene gelememiştim fakat bu sene isteğimizi yaptık. Çok memnun ve içim rahat döneceğim” dedi.


GÖZ; GALATASAYAR’DA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN BİR ONUR
“Galatasaray’da başlayalı yaklaşık yedi ay oldu.” diyen Göz şöyle devam etti: “Galatasaray Basın Koordinasyonu ve Galatasaray TV’nin yönetiminde görev yapıyorum. Galatasaray’da görev yapmak benim için büyük bir onur ve gurur. Bunun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Galatasaray benim için çok değerli. Küçük yaşalardan beri Galatasaray hayranıyım. Marşta da dediği gibi Galatasaray benim çoçukluk aşkım.”
Galatasaray Basın Koordinatörü Göz spor muhabirliğinin  zorluğuna vurgu yaparak, “2011 de Kanal 24’te çaşırken şike sürecindeki bütün davaları takip ettim.Çağlayan Adliyesinde bir haber muhabiri gibi biber gazı yedik. O süreçteki protestoları yaşadık ve gerçekten zordu. Ama sporda o hayati risk daha az. Saha içine yabancı cisimlerle karşılabiliyorsunuz. Ağır darbeler almasanızda bu durum çok zor. Çalışma saatleri çok fazla ve çok yoğun. Zaman kavramı çok karışık. Çok aktif olmanız ve çok çabalamanız gerekiyor. Çok stresli bir iş. Bunun için hem bedenen hem de psikolojik olarak çok sağlıklı olmanız gerekiyor.” dedi.