Etem Erdem koltuğu kaptırmadı

Banaz Ziraat Odası Kongresi'nde Etem Erdem üçüncü kez başkan seçildi.  İki dönemdir bu görevi yürüten tecrübeli başkanın karşısına aday çıkmayınca Erdem güven tazelemiş oldu.
Etem Erdem koltuğu kaptırmadı

Banaz Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Etem Erdem geçmişte verdiği hizmetler hakkında oda üyelerini bilgilendirdi.

İki dönemdir odada başkanlık yaptığını belirten Erdem, üreticilere en uygun şekilde yem, gübre, tohum ve zirai ilaç temin etmek için çalıştıklarını belirtti.Yeni yönetim kurulu üyeleri: Tufan Kıral, Osman Örkmez, Zarif Tuncay, Kader Metin, İsrafil Tekin ve Mümtaz Güler oldu.

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Erdem, “Ziraat Odamızın genel kuruluna katılarak bizleri onurlandıran Askerlik Sube Başkanımıza, İlçe Tarım Müdürümüz İsmail Ünal a, Esnaf Odası Başkanımız Bayram Sargın’a,  Esnaf kefalet Koop Başkanmız Mehmet Dalkıran’ a, Şöför Odası Başkanı Ahmet Tümer’ e, AK Parti İlçe Başkanı Esref Çelik’e, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi A Kadir Kılınç’ a Yörükler Derneği Başkanı Yılmaz Ugur ‘a Süt Birliği Başkanı Süleyman Aydın’ a Avcılar Der Başkanı  A. Yaşar Aslan’a, Karahallı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ok ve yönetimine,  Sıvaslı Ziraat  Odası Başkanı Yüksel Hacım’a  ve kongremize katılan tüm oda üyelerimize ve de  bizzat iyi dileklerini ileten dostlarımıza teşekkür ederim” dedi