Eşme ve Sivaslı ilçelerine Spor Totodan büyük ikramiye

Uşak Eşme ve Sivaslı ilçelerine çeşitli spor tesisleri yapılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.
Eşme ve Sivaslı ilçelerine Spor Totodan büyük ikramiye

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve Eşme Belediye Meclis Üyesi İsmail Demir’in katılımlarıyla; heyet halinde Ankara’ya giderek Spor Toto Teşkilat Başkanlığında, Sivaslı ve Eşme, ilçe ve köylerine çeşitli spor tesisi yapılması için protokol imzaladı.

“Uşak’ımıza Yatırımlarımız Devam Ediyor”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Sayın Valimiz Dr. Turan Ergün, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Gayret ve AK Parti Eşme İlçe Teşkilat Başkanımız İsmail Demir ile birlikte; Spor Toto Teşkilat Başkanlığında ilimiz için önemli bazı sportif yatırımların protokolünü gerçekleştirdik” dedi.

Protokol kapsamında ne gibi tesisler yapılacağı hakkında da bilgi veren Güneş, “Sivaslı İlçesi, Yayalar ve Kökez köyleri ile Merkez Hasibe Mazhar Gürbüz İlkokuluna 1'er adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapımı,

Eşme ilçesi, Saraycık İlkokulu/Ortaokulu ile Ahmetler Köyüne 1'er Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası,

Elvanlar Mahallesine 1 adet basketbol-voleybol sahası ile 1 adet tenis kortu yapımı için Spor Toto Teşkilatı ile protokollerini imzaladık.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Bünyamin Bozgeyik'e destekleri için teşekkür ediyor, yapılacak olan yatırımların şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)