Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey doğalgaza kavuşuyor

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Milletvekilleri olarak yaptıkları girişim sonucu; Sivaslı Ulubey ve Karahallı ilçelerinin de doğalgaza kavuşacağını. EPDK’nın bu yönde bir karar aldığını duyurdu.
Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey doğalgaza kavuşuyor

Uşak Merkez ve Banaz İlçesinde doğalgaz evlerde eve sanayide uzun süredir kullanılıyordu. Altay’ın açıklamasına göre; kısa zamanda Sivaslı, Ulubey ve Eşme ilçeleri de doğalgaza kavuşacak.

“İLÇELERİMİZİN DOĞALGAZLA BULUŞMASIYLA İLGİLİ ADIM ATILDI”

Konu ile ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Eşme ilçemizde ikamet eden hemşerilerimize hizmet vermeye yönelik olarak, daha önce Cumhurbaşkanlığımız tarafından onayı çıkan "İlçelere Doğalgaz Ulaştırılması Amacıyla Alınan Karara Yönelik Usul ve Esaslara" binaen Kula ve Çivril güzergâhı besleme hatları üzerinden yapılan değerlendirmeler; Enerji Bakanlığı ve EPDK nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda daha maliyetli olmakla birlikte Çivril hattı üzerinden onaylanmıştır. Böylece EŞME ilçemizle birlikte, SİVASLI, KARAHALLI ve ULUBEY ilçelerimizin de Doğalgazla Buluşması temin edilecektir. Bu kararın çıkmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz'a şükranlarımı sunarım. Doğalgaza kavuşacak tüm İlçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)